Ügymenet, fizetés módja

Lehetőség van a Magyarországon bevett összes fizetési módszer használatára. A hagyományos banki átutalástól kezdve a Paypal vagy Moneybookers számlán át történő utalásig.

A fizetés menete a következő:

A teendők részletes megbeszélése után elkezdjük a munkát. Amikor már annyira előrehaladtunk, hogy érdemes megmutatni, mit csináltunk és merre szeretnénk továbbmenni, elküldjük a szövegeket, és tájékoztatjuk önt arról is, hogy a többi, más típusú munkákkal hogy állunk. Ha elégedett az addigiakkal, átutalja számunkra az előzetesen kalkulált munkabér felét (vagyis nagyjából annyit, amennyi munkát amúgy is elvégeztünk már), mi pedig folytatjuk a munkát. Amikor az egész készen van, értesítjük, elküldjük a második részt is, ön pedig kifizeti a munkabér maradékát.

Szerződés

Mindkét oldal érdeke, hogy a munkáról szerződés készüljön, amelyben lefektetjük a határidőt, a munka természetét és várható árát. A szerződés magánjogi okiratnak minősül, vagyis bíróságon is felhasználható egy esetleges perben. Ennek különös jelentősége lehet akkor, ha vita támadna, hogy mi volt a határidő, vagy hogy milyen munkát vállaltunk a kikalkulált árért. Remélhetőleg a szerződés csak legvégső biztosíték marad, amelyhez soha nem kell hozzányúlni.

Ingyenes felmérés, ajánlatkérés »

© 2009-2014 WeboldalSzövegírás.hu